Faalangst

FAALANGST – RIJANGST - SNELWEGANGST

BOVAG Faalangst reductie training

ROCRO is BOVAG opgeleid/gecertificeerd als faalangsttrainer en ziet het als een uitdaging leerlingen die kampen met (ernstige) faalangst of examenangst of leerlingen die op een andere redenen niet vooruit komen tijdens de Praktijkopleiding zodanig op de rails te helpen dat ook zij de rij-opleiding af kunnen sluiten met het felbegeerde rijbewijs.

 

BOVAG Rijangst reductie – BOVAG Snelwegangst reductie

U hebt wel een rijbewijs en dus alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Alleen wordt het verkeer steeds drukker en er wordt steeds harder gereden. Soms zie je er weleens tegenop, bijvoorbeeld rijden of invoegen op de snelweg, rijden bij slecht weer of een onbekende route rijden.

ROCRO is BOVAG opgeleid/gecertificeerd als rijangsttrainer. De training is geheel toegespitst op uw persoonlijke situatie. Belangrijk is dat u de kans krijgt om op een rustige veilige manier weer aan het rijden te wennen. Geen onnodig commentaar op uw rijstijl, geen ingrepen met de dubbele bediening als daar geen noodzaak toe bestaat, maar kalm terugkeren in het verkeer en waar nodig de rijvaardigheid verbeteren. Het zelfvertrouwen zal bij veel mensen al na enkele uren terugkomen, anderen zullen iets meer tijd nodig hebben.

 

Een rijles of kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend, u zit helemaal nergens aan vast.
Maak een vrijblijvende afspraak en kijk of ROCRO wat voor u kan betekenen.